Patrick Ciorcilă și antrenorul său, Bogdan Nițescu, sunt prezențe permanente pe terenurile de la Winners Tennis Club, în aceste zile. Ei se pregătesc intens pentru turneul futures de 15.000 de dolari care va debuta în data de 15 iunie a.c.

Patrick este încrezător în șansele sale: „La futuresul din luna trecută, tot aici, la Cluj, am reușit să trec un tur. Sper ca și de data aceasta să mă motiveze faptul că evoluez acasă, în fața suporterilor mei, și asta să se reflecte cel puțin în aceeași performanță. Fiecare meci pe care îl joc are importanța lui, sînt un jucător care învață din fiecare partidă, din fiecare prezență la un turneu. Dacă se întîmplă să și punctez în clasamentul ATP, cu atît mai bine. Dar rămîn preocupat de jocul meu, de acumulările în plan fizic, pentru că acestea sînt coordonatele importante acum”

Va reamintim ca Banca Transilvania Trophy este al doulea turneu futures organizat de clubul nostru in 2013. Meciurile vor debuta sambata 15 iunie, la ora 10.00. Intrarea este libera!