Patrick Ciorcilă, alături de antrenorul său, Bogdan Nițescu

Patru meciuri tari s-au disputat astazi in faza sferturilor de finala, pe tabloul de simplu, la Banca Transilvania Trophy 2013.

In primul meci al zilei, cu incepere de la ora 11:00, principalul favorit al Futures-ului de 15.000 de dolari, spaniolul Guillermo Olaso, a trecut de francezul Maxime Chazal, cap de serie numarul 6, cu scorul de 7-6, 1-6, 6-4. Meciul a fost spectaculos și s-a întins pe durata a patru ore. La un moment dat, francezul a avut meciul în mână, dar experiența spaniolului Olaso și-a spus cuvântul.

De la aceeasi ora s-a disputat si meciul Rui Machado (POR) vs. Adam Sanjurjo Hermida (ESP), primul impunandu-se fara nicio problema, scor 6-2, 6-2. Meciul a fost unul fără istoric, portughezul respectându-și statului de cap serie numărul 2.

În penultimul meci al zilei, moldoveanul Maxim Dubarenco a făcut un meci senzațional în fața cehului Jan Blecha, chiar dacă ultimul și-a adjudecat primul set, scor 6-4. Dubarenco a câștigat următoarele două seturi, scor 7-5, 7-5.

Ultimul duel din sferturi i-a pus față în față pe favoritul local, tânărul tenisman Patrick Ciorcilă, și elvețianul Luca Margaroli. După un început de meci foarte echilibrat, tenismanul clujean a jucat inteligent, matur, reușind în nenumărate rânduri să profite de punctele slabe ale adversarului său. Prin urmare, Patrick Ciorcilă s-a impus cu scorul de 6-2, 6-1, asigurându-și un loc în semifinalele Banca Transilvania Trophy 2013.

Iată rezultatele înregistrate astăzi, în sferturi:

Guillermo Olaso (ESP) vs. Maxime Chazal (FRA) 7-6, 1-6, 6-4
Adam Sanjurjo Hermida (ESP) vs. Rui Machado (POR) 2-6, 2-6
Jan Blecha (CZE) vs. Maxim Dubarenco (MDA) 6-4, 5-7, 5-7
Luca Margaroli (SUI) vs. Patrick Ciorcilă (ROU) 2-6, 1-6

În semifinalele Banca Transilvania Trophy 2013, duelurile vor fi următoarele:

Ora 11.00:
Rui Machado (POR) vs. Maxim Dubarenco (MDA) – în direct pe TVR 3, în comentariul lui Ovidiu Blag și Ciprian Porumb

Ora 13.00:
Patrick Ciorcilă (ROU) vs. Guillermo Olaso (ESP) – Live Streaming pe www.winners-tennis.ro

Nu uitați, dacă accesați pagina www.winners-tennis.ro, puteți găsi secțiunea Livescore a turneului, unde veți putea urmări în timp real derularea meciurilor din cadrul Banca Transilvania Trophy 2013.

Mai mult, pentru cei care nu reusesc sa ajunga in Parcul Rozelor pentru a vedea pe viu spectacolul oferit de tenismenii prezenti la Futures-ul de 15.000 de dolari, toate meciurile care se vor desfasura pe arena centrala (terenul 1) vor putea fi urmarite LIVE pe site-ul clubului Winners. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati pagina Live Streaming de pe site-ul Winners!