Vlad Marcu, tânărul tenisman legitimat la Winners Tennis Club, a participat săptămâna trecută la Campionatele Naționale Individuale, categoria 12 ani, de la Brăila. Jucătorul nostru a făcut o figură foarte bună, reușind să ajungă în sferturile de finală, atât la simplu, cât și la dublu.

Pe tabloul de simplu, Vlad Marcu a trecut în primul tur de Nemes Nimrod (Sănătatea Oradea), cu scorul de 6-3, 6-0, urmând ca în turul doi să-l învingă fără probleme și pe Olaru Răzvan (CSM Bacău), scor 6-2, 6-3. În optimile de finală, Vlad a trecut de Buzoianu Dragoș (Politehnica București), scor 6-1, 6-2, pentru ca să se oprească în sferturi, în fața principalului favorit al competiției, timișoreanul Dica Nini. Vlad Marcu a cedat în sferturi, scor 0-6, 2-6.

Pe tabloul de dublu, jucătorul de la Winners Tennis Club a făcut pereche cu Bejenaru Adrian (LPS Constanța). Cei doi i-au eliminat în primul tur pe Nemes Nimrod și Lovasz Kevin, după un meci lung și solicitant, scor 6-3, 6-7, 21-19. În optimi, perechea Marcu/Bejenaru a trecut de Gaita/Marin, scor 6-4, 6-4, dar s-a oprit în sferturi, pierzând în fața perechii Macovei/Carp, scor 0-6, 2-6.