Jucatoarea de tenis din Cluj-Napoca, Ilka Csoregi, legitimata la Winners Tennis Club, a reusit o noua victorie pe tabloul principal al turneului junioarelor de la Roland Garros. Ilka s-a impus, dupa un meci foarte disputat, in fata frantuzoaicei Estelle Cascino, scor 7-6, 7-6, asigurandu-si calificarea in turul 3 al competitiei care se desfasoara la Paris.

In turul urmator, Ilka Csoregi o va intalni pe Kristina Schmiedlova din Slovacia. Aceasta a venit din calificari, insa a reusit s-o trimita acasa, in primul tur, pe favorita numarul 4 a competitiei, rusoaica Varvara Flink. In turul secund, viitoarea adversara a clujencei a invins-o astazi pe egipteanca Sandra Samir, scor 6-2, 1-6, 6-2.

Pe tabloul de dublu, jucatoarea din Cluj-Napoca face pereche cu Gabriela Pantuckova din Cehia. Cele doua au trecut in primul tur de perechea franceza Solene Guyomard/Carla Touly, scor 6-3, 6-4 si vor intalni in aceasta seara, in turul doi, perechea Gonzales (ECU)/Haddad Maia (BRA). Asadar, Ilka Csoregi se bate pentru un loc in sferturile de finala la turneul junioarelor de la Roland Garros, atat pe tabloul de simplu, cat si la dublu.