Rui Machado (433 ATP)

Astăzi, 22 iunie, s-au disputat cele două semifinale de simplu ale turneului Futures de 15.000 de dolari, Banca Transilvania Trophy 2013. În urma celor două întâlniri, principalii doi favoriți ai competiției, Guillermo Olaso (ESP) și Rui Machado (POR), și-au rezervat un loc în finala turneului de la Winners Tennis Club.

În prima semifinală de la Banca Transilvania Trophy 2013 s-au întâlnit moldoveanul Maxim Dubarenco (446 ATP) și portughezul Rui Machado (433 ATP). După un meci fără istoric, ibericul s-a impus cu scorul de 6-1, 6-0, confirmând prin jocul său că poziția de favorit numărul 2 al turneului i se cuvine.

Guillermo Olaso (268 ATP)

Imediat după victoria lui Machado, a început a doua semifinală, cea dintre favoritul local, clujeanul Patrick Ciorcilă (773 ATP), și principalul favorit al competiției, spaniolul Guillermo Olaso. Începutul de meci a fost destul de echilibrat, însă pe parcurs, mult mai experimentatul Olaso (268 ATP) a preluat controlul asupra întâlnirii, câștigând primul set cu 6-1. În debutul setului doi, Patrick Ciorcilă a acuzat niște probleme la spate, dar după o pauză de câteva minute a continuat meciul. Din păcate pentru tânărul tenisman legitimat la Winners Tennis Club, spaniolul a continuat în același ritm, câștigând și setul al doilea cu scorul de 6-1.

Așadar, în ultimul act al Futures-ului Banca Transilvania Trophy 2013, programat duminică, 23 iunie, cu începere de la ora 13:00, se vor întâlni spaniolul Guillermo Olaso și portughezul Rui Machado. Meciul va fi transmis în direct de TVR 3, în comentariul lui Ovidiu Blag și Ciprian Porumb, dar poate fi vizionat și online, accesând pagina Live Streaming de pe site-ul www.winners-tennis.ro.

[nggallery id=99]