Sâmbătă dimineața, de la ora 10.00, vor debuta, pe terenurile 4, 7, 8 și 9 ale Winners Tennis Club, primele patru meciuri de pe tabloul de calificari ale turneului futures Banca Transilvania Trophy 2013.

Tabloul de calificari este dominat de jucatori romani, fapt ce reconfirmă importanţa turneelor futures pentru tenisul local. Aceste turnee reprezintă o rampă de lansare pentru juniorii români, care au astfel şansa de a intra în competiţie pe picior de egalitate cu seniorii tenisului mondial.

Printre primele meciuri ale zilei este si cel al lui Alex Jecan, antrenor in cadrul clubului Winners contra lui Octavian Dumitru.

Imediat după aceste meciuri vor începe alte patru întîlniri, dintre care cea a lui Mihnea Turcu va constitui cu siguranță un magnet, pentru că jucătorul clujean este unul dintre cei mai tineri participanți la acest futures. El îl va întîlni pe Cătălin Pop.

Și Patrick Grigoriu, un alt jucător legitimat la Winners, tenisman care asigură mai mereu spectacolul prin jocul său variat, îl va întîlni pe Alex Mureșan.

A treia serie de patru meciuri va începe undeva în jurul orei 13, și într-unul dintre ele îl vom putea vedea la lucru pe un alt clujean, Andras Szekely. Acesta va juca împotriva lui Darius Vermeșan, pe terenul 7.

În total, pînă spre seară, se vor juca 18 partide (alți 14 sportivi avînd bye în primul tur).

Merită sa va petreceti weekendul la Winners, aici toata lumea respira tenis!

Iată și programul zilei de sâmbătă, 15 iunie: