Tenismanul legitimat la Winners Tennis Club, Patrick Ciorcila, s-a calificat astazi in turul 2 la Futures-ul F2 al Romaniei care se desfasoara in aceasta saptamana la Bucuresti. Sportivul din Cluj-Napoca a trecut de Andrei Cociasu, beneficiarul unui wild-card, in doua seturi, scor 6-3, 7-5.

„Patrick a inceput bine primul set, a fost sigur pe el la fiecare minge si asta s-a vazut, castigand cu 6-3. In setul al doilea a inceput sa aiba dureri la spate si, cu putin noroc, dar si cu mult efort fizic, a reusit sa se impuna. E bine ca a castigat, asta inseamna inca un punct ATP. Acum mergem la fizioterapeut, sa vedem ce probleme sunt la spate, pentru ca maine avem meciul cu principalul favorit”, ne-a spus Bogdan Nitescu, antrenorul lui Patrick Ciorcila, imediat dupa meci.

In turul urmator al turneului Futures de 10.000 de dolari, Patrick Ciorcila va da piept cu principalul favorit al competitiei, austriacul Michael Linzer (23 de ani, locul 332 ATP). Victoria de astazi i-a adus lui Ciorcila inca un punct ATP, care se adauga la cele 20 castigate pana in acest moment, acumuland un total de 21 de puncte ATP.