Jucatoarea legitimata la Winners Tennis Club Cluj-Napoca, Ilka Csoregi, s-a calificat in turul doi atat pe tabloul de simplu, cat si la dublu, la Trofeo Bonfiglio din Milano, competitie adresata juniorilor. Acest turneu este ultima incalzire pe care Ilka o face inaintea turneului juniorilor de la Roland Garros, unde va participa pe ambele tablouri.

Revenind la turneul din Milano, Ilka Csoregi a eliminat-o in primul tur, la simplu, pe australianca Naiktha Bains, dupa un meci destul de greu, scor 6-7(4), 6-4, 6-2. In turul 2, Ilka o va intalni pe rusoaica Darya Kasatkina (cap de serie numarul 15).

Pe tabloul de dublu, sportiva din Cluj-Napoca face pereche cu Gabriela Pantuckova (CRO). Cele doua le-au eliminat in primul tur pe principalele favorite ale competitiei, perechea germano-elvetiana Lottner/Bencic, cu scorul 6-3, 7-6(5). In turul al doilea, Ilka si Gabriela se vor duela cu Jana Fett din Croatia si Isabelle Wallace din Marea Britanie.

UPDATE: Ilka Csoregi s-a oprit in turul II pe tabloul de simplu, fiind invinsa de rusoaica Darya Kasatkina, scor 6-4, 6-1. In schimb, pe tabloul de dublu, Ilka, alaturi de Gabriela Pantuckova, s-a calificat in sferturile de finala, insa cele doua au fost nevoite sa abandoneze din cauza unor probleme intampinate de jucatoarea croata.