Odată cu debutul meciurilor de pe tabloul principal de la Banca Transilvania Open 2013, încep și transmisiile Live realizate de TVR Cluj pe perioada competiției. Astăzi, cu începere de la ora 16:00, meciul dintre tenismenii Winners Tennis Club, Patrick Ciorcilă – Patrick Grigoriu, va fi transmis în direct de TVR Cluj, în comentariul lui Ovidiu Blag și a invitaților săi. Tot astăzi, un alt meci va fi înregistrat și transmis de TVR Cluj în zilele următoare, și anume întâlnirea Andras Szekely – Matteo Fago.

Producătorul evenimentului, Alin Gelmărean (foto), ne-a spus câteva cuvinte despre echipa care se va ocupa de transmisii. “Datorită colaborării foarte bune cu organizatorii, avem deja o tradiție a transmisiilor live de la turneele găzduite de Winners Tennis Club, dar și a altor evenimente foarte importante din tenis, cum au fost meciurile de Cupa Davis găzduite de Cluj-Napoca. Ne-am impus pe piața media cu transmisii de calitate în domeniul sportiv. Pe perioada turneului din această săptămână, avem detașat carul de reportaj, însoțit de echipele tehnice și artistice TVR Cluj, adică oameni foarte buni care cunosc în detaliu toate secretele unei transmisii sportive”, ne-a declarat Alin Gelmărean, producător eveniment.

TVR Cluj va asigura atât transmisiile Live, cât și studiourile de după meciuri. Transmisia Live va fi făcută cu 5 camere și 3 reluări, meciurile urmând a putea fi vizualizate pe TVR Cluj, în timpul săptămânii, iar finalele din weekend pe TVR Cluj și TVR 3. Meciurile de la Banca Transilvania Open 2013 pot fi urmărite și online, pe www.tvrplus.ro.