Un nou circuit dedicat copiilor va fi inaugurat de Winners Tennis Club in parteneriat cu Liga Romana de Tenis. Circuitul „Tenis 10 Bobocel” cuprinde o serie de turnee de tenis dedicate exclusiv copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 10 ani.

Prin ”Tenis 10 Bobocel”, copiii beneficiază de avantajele sistemului de joc structurat pe trei nivele (rosu,portocaliu și verde), rachete de dimensiuni mai mici și mai ușoare, mingii depresurizate în funcție de nivelul de joc, teren adaptat vârstei și nivelului de joc al micului jucător. Copii in acest fel nu vor juca cu o mingie normală, nu vor juca pe un teren de dimensiuni standard, nu vor juca cu o rachetă de dimensiuni normale precum a jucătorilor mari, toate aceste considerente le dau copiilor sentimentul ca pot fi marii campioni dupa meciurile ”Tenis 10 Bobocel”.

Primul turneu din acest circuit in Cluj-Napoca va avea loc in 1 iunie, Cupa „1 iunie Banca Transilvania” cu incepere de la ora 09.00 se va desfasura la Winners Tennis Club, in Parcul Rozelor, Cluj-Napoca

Acest turneu de tenis se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 10 ani, iar meciurile se vor juca pe cele trei niveluri: roşu, portocaliu şi verde.

Printre multe alte premii, fiecare copil va primi un tricou cu autograful lui Ilie Nastase.

Turneul este organizat de Winners Tennis Club, în parteneriat cu Asociaţia Liga Română de Tenis, sub egida Federaţiei Române de Tenis si cu sprijinul Bancii Transilvania.

Legitimarea in Liga Romana de Tenis este gratuită, iar înscrierile se pot face pe site-ul www.lrt.ro. Informaţii suplimentare la telefon: 0744636972 – Liga Romana de Tenis.
De asemenea, va puteti inscrie si la Winners Tennis Club, 0755.740.407 sau office@winners-tennis.ro.