Nici într-un an nu a fost atît de multă lume prezentă în tribunele de la Winners Tennis Club ca în aceste zile, cînd e în plină desfășurare futuresul de 10.000 de dolari. Sîmbătă au fost doar niște meciuri de calificări și cu toate acestea sute de clujeni au ținut să fie prezenți la terenuri pentru a urmări un tenis ce s-a dovedit a fi de bună calitate încă de pe acum, ceea ce ne dă siguranța că vom asista la cel mai tare turneu găzduit pînă acum de Cluj.

Astăzi se joacă turul secund al calificărilor, intră în scenă și Răzvan Sabău, joacă și reprezentantul Winners, Alex Jecan, sînt cîțiva jucători străini interesanți rămași în cursă, vor fi 16 meciuri atractive iar luni vom cunoaște lista celor opt care se vor alăura jucătorilor de pe tabloul principal.

Un tablou cu trei clujeni la start, Patrick Ciorcilă, Andras Szekely și Ciprian Porumb, cărora le ținem pumnii să treacă in corpore în turul secund.

Marți vom începe și seria transmisiunilor directe, de la ora 16.00, dar despre programul difuzărilor vom ști mai multe după tragerea la sorți a tabloului.

(articol preluat de pe www.ovidiublag.ro)