Chiar dacă în calificările de la BRD Năstase-Țiriac Trophy a fost eliminat de mult mai experimentatul Stakhovsky (locul 95 ATP), tenismanul legitimat la Winners Tennis Club, Patrick Ciorcilă, a rămas toată săptămâna în București pentru a se antrena alături de nume mari ale tenisului mondial.

“A fost o săptămînă fantastică pentru mine. Am bătut mingea cu Ungur, Hănescu, Starace, Monfils, Simon și Tipsarevic. Cu Tipsarevic am jucat chiar și un set, am pierdut cu 3-6, dar a fost o postură foarte onorantă pentru mine, aceea de a juca pe scor cu un jucător de o asemenea anvergură. M-am bucurat foarte mult că m-au acceptat printre ei, am avut foarte mult de cîștigat în urma acestor ore pe care le-am petrecut aici, pe teren”, a declarat Patrick Ciorcilă pentru www.ovidiublag.ro.

Patrick Ciorcilă a mai urcat câteva poziții în clasamentul mondial publicat astăzi, tânărul tenisman clujean (16 ani) ocupând în acest moment locul 768, cea mai bună clasare din carieră. Următorul turneu la care va participa Ciorcilă este Futures-ul de 10.000 de dolari găzduit tocmai de Winners Tennis Club Cluj-Napoca începând cu 11 mai.