Echipele de Cupa Davis ale României și Olandei au participat miercuri, alături de mulți alți invitați, la dineul oficial premergător întâlnirii directe din acest sfârșit de săptămână. Alături de cei mai buni tenismeni ai României se află, pentru a doua oară la rând, și juniorul Patrick Ciorcilă, jucător legitimat la Winners Tennis Club Cluj-Napoca.

Patrick Ciorcilă se bucură de a doua convocare consecutivă în echipa de Cupa Davis a României, în lotul lărgit, după ce la începutul lunii februarie 2013 a fost convocat pentru meciul cu Danemarca, din turul I al Grupei I Euro-Africane. Tenismanul de 16 ani a avut o ascensiune remarcabilă în această perioadă, reușind să se numere la această oră printre primii 800 de tenismeni ai lumii (locul 775 ATP).

Vineri, 5 aprilie, la Brașov, au loc primele meciuri de simplu din cadrul întâlnirii România – Olanda, meci contând pentru turul II al Grupei I Euro-Africane a Cupei Davis. Sâmbătă, 6 aprilie, se dispută meciul de dublu dintre cele două reprezentative, urmând ca duminică, 7 aprilie, să se dispute ultimele două meciuri de simplu.

Sursa foto: www.tennisone.ro