Cei mai reprezentativi tenismeni ai Winners Tennis Club, Ilka Csoregi și Patrick Ciorcilă (ambii, 16 ani), au un început de primăvară cât se poate de reușit, cei doi fiind calificați în ultimul act pe tablourile de dublu, la două turnee Futures de 10.000 de dolari, în Egipt și India.

Ilka Csoregi a avut o zi de 8 martie încărcată, fiind eliminată cu greu pe tabloul de simplu, în sferturile de finală ale Futures-ului de la Sharm El Sheikh (Egipt), de către rusoaica Daria Mironova, scor 3-6, 6-3, 6-1. Chiar și așa, tânăra tenismenă din Cluj-Napoca s-a mobilizat, iar pe tabloul de dublu a reușit o calificare în finală, alături de Zarah Razafimahatratra din Madagascar, cele două eliminând în semifinale perechea franceză Arcangioli/Paquet, cu scorul de 6-4, 6-3. Așadar, Ilka Csoregi mai bifează o finală de turneu Futures, după ce în urmă cu o săptămână, tot în Egipt, Ilka și Zarah au câștigat un alt turneu. În ultimul act de la Sharm El Sheikh, Csoregi și Razafimahatratra le vor înfrunta pe Alexandra Artamonova (RUS) și Darya Lebesheva (BLR), favoritele numărul 3 ale competiției de pe continentul african.

Nici Patrick Ciorcilă nu o duce rău, în Asia, la turneul Futures de la Madurai (India). Alături de Victor Crivoi, Patrick a obținut calificarea în finala competiției, pe tabloul de dublu. Cei doi tenismeni români i-au trimis acasă pe italienii Leonardi și Torroni, impunându-se cu scorul de 6-4, 7-5 în semifinale. Jucătorii din “Cizmă” erau “pe cai mari” după ce, în turul precedent, îi eliminaseră pe favoriții numărul 2 ai competiției. Chiar și în aceste condiții, Patrick și Victor și-au făcut treaba pe teren, asigurându-și locul în ultimul act. În finală, perechea Ciorcilă/Crivoi va da piept cu principalii favoriți ai Futures-ului indian, perechea Silva (BRA)/Virali-Murugesan (IND).

Nu în ultimul rând, datorită evoluțiilor foarte bune de la ultimele două turnee Futures din India, jucătorul Winners Tennis Club, Patrick Ciorcilă, a primit un wild-card din partea organizatorilor pentru următoarea competiție de pe pământ indian, Futures-ul F3 de la Trichy, programat în perioada 11-17 martie.