Balonul din Parcul Rozelor a fost neîncăpător luni seara, peste 50 de copii iubitori ai sportului alb așteptându-l nerăbdători pe Moșul care a avut cadouri pentru fiecare dintre ei. Echipa Winners Tennis Club s-a transformat în ajutoarele lui Moș Crăciun și i-au ținut ocupați pe cei mici până bătrânul cu barba albă avea să-și facă apariția.

Copiii au avut parte de un scurt antrenament pe cele trei terenuri acoperite, fiind îndrumați de unul dintre invitații speciali, Victor Crivoi, component al echipei de Cupa Davis a României, dar și de cel mai bun tânăr tenisman al țării, Patrick Ciorcilă. Nici antrenorii de la club nu au stat deoparte. Cei mici s-au bucurat de fiecare schimb de mingi, unii fiind atât de concentrați la antrenament încât au ratat intrarea în balon a Moșului.

Au urmat apoi tradiționalele poze cu Moș Crăciun, dar și cadourile acestuia pentru cei mici. Blițurile aparatelor de fotografiat ale zecilor de părinți prezenți alături de copiii lor au transformat balonul din Parcul Rozelor într-o mică arenă sportivă. Moșul a fost încântat de ce a găsit la Winners Tennis Club și le-a promis copiilor că vine și la anul!

AICI puteți accesa o galerie foto cu tot ce s-a întâmplat în balon!