Tenismanul clujean Patrick Ciorcilă (16 ani), legitimat la Winners Tennis Club, s-a calificat astăzi pe tabloul principal al Futures-ului F44 din Turcia! După ce în urmă cu trei zile începea calificările pe un tablou de 64 de jucători, Patrick Ciorcilă a reușit să se impună în cele trei tururi pentru a prinde un loc pe tabloul principal.

În primul tur de calificări, jucătorul nostru a dat piept cu ucraineanul Filipp Kekercheni, pe care l-a învins cu 6-1, 6-3. În turul următor, Patrick Ciorcilă a trecut fără probleme și de sârbul Pavle Daljev, scor 6-0, 6-0, asigurându-și un loc în ultimul tur de calificare pe tabloul principal. Dacă primele două meciuri au fost mai ușoare, tânărul tenisman clujean l-a înfruntat azi pe italianul Manuel Mazzella (20 de ani), pe un vânt destul de puternic. Meciul a fost unul de calitate, Patrick Ciorcilă impunându-se la final cu 6-4, 3-6, 6-3 și câștigându-și un loc muncit pe tabloul principal al competiției din Turcia.

Marți, 13 noiembrie, încep meciurile din primul tur al Futures-ului F44 al Turciei, Patrick Ciorcilă urmând să joace cu olandezul Colin Van Beem (20 de ani), venit și el din calificări.