Jucatoarea clubului nostru, Ilka Csoregi, in varsta de 16 ani, este prezenta in aceasta saptamana la prestigiosul turneu Canadian Open Junior Championships.

Ilka, in prezent pe locul 28 in clasamentul mondial ITF Juniors, participa atat la simplu cat si la dublu si a obtinut victorii importante in ambele probe.

La simplu, beneficiind de un BYE in primul tur, Ilka a avansat in primele 32 de jucatoare ale turneului, unde nu a petrecut prea mult timp pentru ca a invins-o fara probleme cu 6-2 6-3 pe Gloria LIANG din Canada.
In turul 3, Ilka nu s-a lasat si a reusit o noua victorie in fata suedezei Rebecca PETERSON – scor final 7-5, 6-1.

Maine, in sferturile de finala, Ilka are un meci greu contra favoritei numarul 1, Antonia Lottner din Germania, ocupanta locului 3 in clasamentul ITF Juniors.

In proba de dublu, impreuna cu partenera sa, Zarah Razafimahatratra din Madagascar, Ilka a ajuns in semifinala turneului.

Ea a trecut in primul tur de echipa formata din canadiencele Claudine MAHEU si Laurence GUEVREMONT cu 6-3, 6-0, in turul secund de Adrijana LEKAJ (Croatia) – SINIAKOVA Katerina (Cehia) cu 7-5, 6-4, iar in sferturi cu 6-1, 6-1 de alte doua canadience, Marie-Alexandre LEDUC si Katarina Kopcalic.

Vom actualiza zilnic informatiile despre acest turneu. Mai multe detalii gasiti aici.