Jucătorul clubului Winners Tennis Club, Patrick Ciorcilă, a obţinut o nouă victorie în proba de dublu a turneului internaţional „36th Sibiu-Medias Sen Junior ITF Tournament” de 18 ani care a ajut loc la Mediaş în perioada 30 aprilie – 6 mai a.c.

Patrick şi partenerul său, olandezul Franz Sidow au învins în finală pe favoriţii numărul 1 ai turneului, Nikola Milojevic (Serbia) şi Billy Harris (Anglia) cu scorul de 6-4/3-6/10-5 într-un meci extrem de spectaculos.
După ce a participat la trei turnee internaţionale de juniori de 18 ani în ultimele 3 săptămâni, Patrick s-a întors acasă cu tot atâtea victorii. A câştigat turneul internaţional ITF – Plovdiv Cup- din Bulgaria în saptămâna 18-22 Aprilie 2012, apoi, la nici o săptămână distanţă a fost finalist la turneul ITF Cenana Cup, tot în Bulgaria, iar în urmă cu o săptămână s-a întors în România la 36th Sibiu-Medias Sen Junior ITF Tournament, turneu pe care l-a câştigat la dublu.

La exact un an de la debutul lui în circuitul ITF, Patrick ocupă locul 130 în lume, în clasamentul mondial al juniorilor de 18 ani. Pentru un jucător de numai 15 ani aceste performanţe reprezintă un început extrem de promiţător.
Săptămâna viitoare, între 15 şi 20 mai, Patrick va participa acasă la turneul futures Banca Transilvania Open 2012, organizat de Winners Tennis Club.