• 15 competiții naționale • un turneu european pentru juniori în vârstă de 16 ani • cel mai mare turneu de tenis organizat vreodată în Cluj-Napoca cu premii în valoare de 15.000$ • rezultate extraordinare ale jucătorilor legitimați la club

Sezonul competițional de vară s-a încheiat la Winners Tennis Club cu a șasea ediție a turneului BT Tennis Cup. Turneul s-a adresat juniorilor cu vârste cuprinse între 10 și 18 ani și a beneficiat de participarea a 70 de jucători din toată țara.

Din luna aprilie a.c., când a început sezonul compețițional de vară, Winners Tennis Club a organizat opt turnee naționale, două internaționale – turneul futures BT Tennis Trophy cu premii în valoare de 15.000 de dolari și turneul european AEGON Junior Open pentru juniorii de 16 ani – și șapte competiții adresate jucătorilor amatori. Un total de 17 evenimente reușite care au promovat Clujul ca centru al sportului național și internațional.

Cu toate acestea, considerăm că cea mai mare realizare a clubului este reflectată în rezultatele jucătorilor noștri:- Ilka Csoregi și Patrick Ciorcilă ocupă poziții fruntașe în calendarul mondial, iar Radu Țaica, Carla Ciorcilă, Oana Cocan și Iulia Fărcaș au obținut rezultate foarte bune în competițiile naționale.

Pentru anul viitor ne propunem cel puțin două turnee internaționale: o competiție de nivel european adresată juniorilor și, pentru a continua tradiția începută cu trei ani în urmă, un futures cu premii de 15.000$.

Unul din cele mai importante obiective ale Winners Tennis Club pentru 2012 este implicarea activă în comunitate. Ne dorim ca prin proiectele noastre să ajutăm cât mai mulți clujeni să descopere importanța adoptării unui stil de viață activ, sănătos și să se bucure împreună cu noi de beneficiile sportului.