96 de sportivi din 20 de țări se vor lupta pentru trofeul BT Tennis Trophy 2011. În cele opt zile de competiție, clujenii se vor putea delecta cu tenis de înaltă calitate, în cadrul unui eveniment de anvergură organizat de cel mai modern club de tenis din Transilvania.

In perioada 20-28 august a.c., în Parcul Rozelor din Cluj-Napoca, Winners Tennis Club organizează cel mai important eveniment din istoria tenisului clujean: turneul internațional BT Tennis Trophy 2011. Competiția, parte a ProVision ProCircuit, va pune în joc premii în valoare totală de 15.000 de dolari.

ProVision ProCircuit reprezintă șansa oferită tinerilor jucători de a acumula primele lor puncte ATP. Turneul BT Tennis Trophy 2011, inclus în calendarul ITF (International Tennis Federation), este un eveniment sportiv de o importanţă inegalabilă pentru tinerii sportivi, fiind un prilej pentru jucători de a se afirma la nivel mondial și de a intra în circuitul tenisului profesionist de mare valoare.

BT Tennis Trophy va oferi clujenilor 8 zile întregi de tenis de cea mai înaltă calitate, pe parcursul cărora 96 de sportivi din 20 de țări și 3 continente se vor întrece pentru a obține trofeul turneului și cele 27 puncte ATP. Pe tabloul de calificări sunt înscrişi 64 de jucători, iar pe tabloul principal 32 de sportivi, aceștia din urmă aflându-se printre primii 600 de jucători în clasamentul mondial ATP.

Meciurile de calificare sunt programate pentru perioada 20-22 august iar cele de pe tabloul principal vor începe din 23 august, zilnic de la ora 9.00. Pe toată perioada competiției, accesul publicului în incinta clubului este liber.

„BT TENNIS TROPHY 2011” este al treilea turneu futures organizat în tot atâția ani la Winners Tennis Club, dar datorită valorii mari a premiilor (15.000$) și a calității jucătorilor prezenți pe tabloul principal, acestă competiție este cel mai important turneu masculin de tenis organizat vreodată în Cluj-Napoca.

Mai multe detalii despre competiţie, poze și rezultatele fiecărei zi de concurs vor fi postate zilnic pe acest site.

Winners Tennis Club încurajează practicarea sportului

Winners Tennis Club, situat în Parcul Rozelor, este cel mai mare și mai modern club de tenis din Transilvania. Scopul declarat al clubului este promovarea sănătății prin mișcare, transmitând copiilor şi tinerilor pasiunea pentru sport. Până în prezent, Winners Tennis Club a găzduit peste 40 de competiţii naţionale şi internaţionale, investind astfel în tenisul pentru juniori şi în viitorii campioni.