Florin Mergea și Mugurel Anagnastopol

Ziua cu numărul 4 a turneului futures BT Tennis Trophy 2011 s-a încheiat la Winners Tennis Club cu victoria lui echipei Florin Mergea și Mugurel Anagnastopol. A fost un meci foarte apreciat de audiența numeroasă din tribunele Winners Tennis Club, mai ales din cauza faptului că adversarii, Gabriel Moraru și Assri Merzuki au luptat din greu până în ultimul moment. Scor final 6-3, 5-7

[10-1].

In cursul dimineții, Andrei Mlendea a repurtat o victorie entuziasmantă în semifinala cu Petru Luncanu. După aproape patru ore de joc, Mlendea s-a impus cu scorul de 6-7, 7-6, 6-4. Directorul turneului, Lucian Boldor, a opinat: “A fost un meci pe muchie de cuțit, în care punctele s-au cîștigat, au fost foarte puține greșeli neforțate. În plus, Mlendea a impresionat pe toată lumea de aici și prin comportamentul său dinafara terenului.”

O altă partidă din sferturi care a stat sub semnul echilibrului a fost cea dintre Florin Brăguși și Gabriel Moraru. Moraru a câștigat cu 4-6, 6-1, 6-0 și îl va întâlni în semifinale pe Andrei Mlendea, mâine de la ora 11.00.

Matt Reid a încheiat seria meciurilor care au început la ora 10.00, australianul obținând o victorie surprinzător de ușoară în fața unui alt jucător român emblematic, Răzvan Sabău. Favoritul 3 s-a impus cu 6-1, 6-4 și îl va avea ca adversar în semifinale pe Robert Coman. Coman a câștigat cu 6-2, 6-4 meciul împortiva lui Dacian Crăciun, cel care l-a eliminat ieri pe favoritul numărul 1.

Asadar, mâine de la ora 11.00 prima semifinală între Gabriel Moraru și Andrei Mlendea, iar de la ora 14.00 a doua între Robert Coman și Matt Reid.

Rezultatele celei de a patra zi: