Circuitul National FRT-BT Tennis Cup 4 adresat juniorilor in varsta de pana la 16 ani s-a incheiat astazi la Winners Tennis Club. La fete simplu, castigatoarea este Maria Orban de la SCM Deva cu 6-2, 2-6, 6-1 in fata Andreei Rainea de la A.S. Polo Bucuresti. Locurile 3 au fost ocupate de Oana Irimescu (Sanatatea Botosani) si Ioana Popescu (PC Pitesti).

La baieti simplu, marele castigator este Dumitrascu Dan care s-a impus cu scorul de 6-4, 6-0 in fata lui Bristan Bogdan. Pe locurile 3 s-au clasat Gache George, IDU Mamaia si Botezan George de la U Tg. Mures.

Categoria fete dublu s-a jucat in sistem sah si a fost castigata de echipa Amalia Beksi (CSM Petrosani) – Beatrice Jerger (AMEFA Arad) cu trei victorii din trei meciuri jucate. Pe locul doi s-a situat echipa Andreea Rainea – Orban Maria cu un meci pierdut din totalul de 3 jucate.

Trofeul turneului la proba dublu baieti a mers catre echipa formata din reprezentantul Winners Tennis Club, Horatiu Calugar si George Gaghe de la IDU Mamaia – scor 0-6, 6-3, 10-8, in partida contra Botezan George si Vlad Trebes.

Bogdan Bristan, Andreea Rainea, Maria Orban si Dan Dumitrascu