Razvan Sabau

Cel mai asteptat meci al zilei a fost cel dintre Patrick Ciorcila si Razvan Sabau – meciul dintre cel mai tanar si cel mai varsnic participant la BT Tennis Trophy 2011.

Aproape 300 de spectatori au luat loc in tribunele de la Winners Tennis Club si nu au fost dezamagiti de spectacolul la care au asistat.

Razvan Sabau, fost ocupant al locului 70 ATP si component de baza al echipei nationale de Cupa Davis a inceput mai bine partida reusind sa se desprinda gratie unui break si conducand la un moment dat cu 4 la3. Patrick a reusit re-breakul, a egalat la 4 si a relansat partida reusind sa conduca apoi cu 5 la 4. Experienta lui Razvan Sabau si-a spus cuvantul, acesta reusind sa isi impuna jocul de regularitate si sa castige setul cu 7 la 5.

Patrick Ciorcila

Pe parcursul primului set, Patrick a solicitat asistenta medicala acuzand dureri la spate cauzate de oboseala acumulata in urma turneului ITF de la Macedonia. Cu toate acestea tanarul jucator de la Winners Tennis Club a continuat meciul refuzand abandonul, dar nu a mai putut intoarce soarta partidei, Razvan Sabau castigand cu scorul de 7-5, 6-1.

Pentru Patrick Ciorcila urmeaza o bine meritata vacanta de o saptamana dupa care noi turnee ITF.

Mai jos puteti vedea rezultatele zilei și programul de maine, 25 august: