Andrei Mlendea

Ziua a treia a turneului futures BT Tennis Trophy 2011 s-a încheiat la Winners Tennis Club cu victoria lui Andrei Mlendea. Acesta l-a învins pe italianul Viktor Galovic cu 6-3, 6-4.

Robert Coman a reușit să îl elimine de britanicul Phillips (locul 483 mondial), după un meci în care a fost încurajat non-stop de pe margine de clujenii prezenți la Winners Tennis Club. La sfârșitul celor 3 ore de joc, scor 6-4, 2-6, 6-4, românul a reușit un meci de excepție, dar nu lipsit de emoții pe final. Englezul cu picioare de fier a alergat încontinuu, scoțând orice minge și respectându-și statutul de favorit 5. Cu toate aceastea, Coman și-a valorificat armele și se anunță încă de pe acum drept una dintre revelațiile concursului. Mâine el va juca în sferturi cu Dacian Crăciun.

Petru Luncanu a luat lejer un set cu 6-1, după care italianul Di Ienno a abandonat.

Matt Reid, din Australia, l-a învins pe Victor Ioniță cu 6-2, 6-3 și îl va întâlni ca adversar, în sferturi, pe Răzvan Sabău, care a trecut lejer de Alexandru Carpen cu 6-1, 6-0.

In proba de dublu, favoriții Florin Mergea și Mugurel Anagnastopol au câștigat cu 7-6(4), 6-3 meciul împotriva echipei Dacian Crăciun – Adrian Cruciat.

Assri Merzuki

Malaezianul îndrăgostit de România, Assri Merzuki a făcut echipă bună cu Gabriel Moraru și, împreună, au câștigat semifinala contra românilor Victor Ioniță și Petru-Alexandru Luncanu cu scorul de 6-1, 6-2.

Mâine, cele două echipe câștigătoare se vor întâlni în finala probei de dublu. Astfel, de la ora 18.00 Florin Mergea și Mugurel Anagnastopol vor lupta pentru titlu contra lui Assri Merzuki și Gabriel Moraru.

Mai jos puteti vedea rezultatele zilei și programul de maine, 26 august: