Favoritul numărul unu e eliminat din concurs

James Duckworth, favoritul numărul unu, a pierdut în a treia zi a turneului BT Tennis Trophy într-un meci entuziasmant câștigat de românul Teodor Crăciun în două seturi, 6-7, 2-6.

Primul set a fost unul maraton, tie-break-ul fiind adjudecat de Crăciun la scorul de 11-9. In cel de al doilea set românul a avut de conservat doar avantajul psihologic și a reușit să se impună cu 6-2.

Un alt român, Gabriel Moraru, a facut un meci mare în compania italianului Giulio Torroni. Torroni era favorit, cel putin prin prisma faptului ca îl eliminase în primul tur pe favoritul doi, slovacul Kamil Capkovic, dar Moraru a reușit să contrabalanseze acest aparent handicap și să își impună jocul de regularitate. Moraru-Torroni, un meci aplaudat la scena deschisă, scor final 7-5, 7-5.

Darius Florin Brăguși a reușit și el calificarea în sferturile de finală, dupa ce adversarul său, Adrian Cruciat s-a retras la scorul de 6-5 pentru el.

Un meci cu siguranță interesant, va fi sfertul de finală între Braguși, numărul 1044 ATP și Gabriel Moraru, numărul 617 mondial.

Meciurile continuă aici, la Winners Tennis Club cu partide interesante din turul al doilea, dar și cu semifinalele probei de dublu.

Vom reveni cu rezultatele acestor meciuri la sfârșitul zilei.