Vineri, 1 aprilie, la Centrul National de Tenis a avut loc festivitatea de premiere a celor mai bune junioare din Europa, pe anul 2010, la categoriile de varsta 14 si 16 ani.

Jucatoarea clubului nostru, Ilka Csoregi s-a plasat pe locul 3, la sfarsitul anului trecut in clasamentul Tennis Europe la 14 ani. Ilka a fost premiata, in cadrul festivitatii, de catre Ruxandra Dragomir, presedintele Federatiei Romane de Tenis, alaturi de alte doua sportive din Romania, Irina Maria Bara si Cristina Ene, care ocupa locurile 1 si 2 in clasamentul european la 16 ani.

Cele trei sportive care au castigat titlul de “sportivele anului” in Europa, au primit cate un Premiu Special pentru performante deosebite in anul 2010, din partea Federatiei Romana de Tenis, precum si o medalie si diploma Tenis Europe.

Cel mai recent turneu castigat de Ilka este selectia de 16 ani care s-a incheiat in 31 martie la Centrul National de Tenis, urmand ca peste cateva zile sa perticipe la alte trei turnee iternationale pentru juniori, in Franta.

Felicitari Ilka si mult succes in continuare!

Mai multe detalii si galerie foto de la premiere pe Tenis Total.