În perioada 26 februarie – 1 martie a.c., echipa de juniori a clubului nostru a participat la un turneu din cadrul Circuitului Național, categoria de vârstă 12 ani organizat la Oradea. Cei 5 jucători de tenis care au format echipa sunt Carla Ciorcilă, Oana Cocan, Farcaș Iulia, Daniel Abrudan și Radu Țaica.

Carla, antrenată de Andreea Nițescu a obținut locul III la proba de dublu în echipă cu Iris Kiraly (CSS Zalău). Împreună cu Iris, Carla a învins în primul tur echipa colegei ei de club, Oana Cocan care a făcut echipă cu Cormoș Giana cu scorul final de 60 63, dar în semifinale au cedat în fața campionaleor naționale la dublu, Roșca Andreea și Chivu Ramona.

Oana Cocan, antrenată de Adrian Szabo, a avut o atitudine bună atât la dublu cât și la simplu, în condițiile în care a avut ca adversare jucătoare mai experimentate și mai bine clasate decât ea. Antrenorul ei este convins ca acest lucru nu poate decât să o motiveze și mai mult pentru a câștiga turneele viitoare.

Radu Țaica (antrenor Bogdan Mihali) a câștigat împotriva favoritului 3, Ștefan Cășuneanu cu scorul de 63 76(6), iar în sferturile de finală a pierdut, într-un meci foarte disputat, cu Alexander Gima, 46 62 26. Radu a avut o evoluție bună și la proba de dublu, el ocupând locul 3 împreună cu partenerul său, Petru Berdila de la CSM Bacău.

Iulia Fărcaș și Daniel Abrudan au întâlnit adversari puternici încă din primul tur. Astfel Iulia a pierdut (16 16) meciul cu Izabela Novac, iar Daniel a cedat cu 36 63 06 în fața lui Petru Berdila. Antrenorul lor, Bogdan Mihali, se arată încrezător în capacitatea de muncă a celor doi și este convins că rezultatele bune nu vor întârzia să apară.

Echipa clubului îi felicită pe toți jucătorii și le urează mult success în turneele viitoare!