Ilka Csoregi

Ilka Csoregi şi Patrick Ciorcilă, legitimaţi la Winners Tennis Club, și-au confirmat statutul de cei mai buni jucători de tenis din România la categoria de 16 ani, câștigând detașat  Selecția Naţională de Primăvară organizată de Federaţia Română de Tenis care s-a desfăşurat la Centrul Naţional de Tenis, din Bucureşti, în perioada 27-31 martie 2011.

Cei mai buni 16 jucători din țară, convocați de către antrenorii federali ai FRT, s-au aliniat la startul acestei competiții. Primul tur s-a disputat în sistem eliminatoriu, urmînd ca cei mai buni opt jucători să joace în sistem șah (fiecare cu fiecare). Atât Ilka cât şi Patrick au obținut cele mai multe victorii, cîștigînd 7 meciuri din cele 8 disputate.

Patrick Ciorcilă

Selecția națională reprezintă unul dintre criteriile importante pentru a reprezenta România la campionatul european Summer Cup pe echipe 2011 și la Campionatul European Individual.

Ilka şi Patrick continuă astfel seria impresionantă de reușite din acest an. Ilka a câştigat în America de Sud turneul ITF Inka Bowl, clasându-se prima în finala de simplu. Patrick este finalistul turneului european NIKE Open din Estonia, vicecampion la simplu și campion la dublu la Campionatele Naționale de 16 ani ale României.

Seria turneelor de anvergură din acest an continuă pentru cei doi sportivi, care vor participa încă de la începutul lunii aprilie la alte două competiţii europene.