Sportivul legitimat la Winners Tennis Club a primit din partea primarului Sorin Apostu titlul de Ambasador al Cetatii in cadrul ceremoniei ce a avut loc in data de 15 decembrie, in Cluj-Napoca. Patrick Ciorcilă a primit acest titlu deoarece prin activitatile pe care le-a desfasurat in anul 2010 a promovat Clujul peste hotare.

Patrick nu a putut sa isi ridice personal premiul deoarece este in turneu, reprezentand Romania la doua din cele mai puternice turnee de tenis din lume: American Tennis Cup si Orange Bowl in Miami, Florida, SUA. Sora lui, Carla Ciorcilă, a urcat pe scena pentru a primi premiul in locul fratelui ei.

Pentru acest proiect au fost nominalizaţi peste 270 de elevi cu performanţe deosebite în diferite discipline. Premiera s-a făcut pe secţiuni de vârstă şi anume: secţiunea A, elevii de liceu, secţiune B, elevii de gimnaziu şi secţiunea C, elevii din clasele primare şi copii de la grădiniţe. Au fost 10 categorii la care elevii au fost nominalizaţi: social, sport de echipă, sport individual, ştiinţe, IT, arte individual, arte ansambluri, inovaţie, mediu şi ambasador pentru Cluj.

Ei au putut fi nominalizaţi pentru gala excelenţei, iar în urma unui proces de jurizare au fost aleşi câştigătorii, pe cele unsprezece categorii de excelenţă. Criteriile pentru evaluarea nominalizărilor au fost următoarele: relevanţa performanţei, efectele acesteia pentru grupul/şcoala din care face parte tânărul, importanţa performanţei pentru dezvoltarea personală a tânărului, capacitatea de a deveni vector de opinie pentru grup/şcoală, încurajăm excelenţa pentru îmbunătăţirea performanţei comunităţii locale, efortul personal.

Categoriile de excelenta pentru care s-au oferit premii au fost asumate de catre mai multe companii partenere ale Primariei Cluj-Napoca in acest proiect, printre care si Winners Tennis Club care a oferit vouchere pentru ore de tenis gratuite in cadrul Scolii de Tennis Winners Tennis Club.