Sambata, 27 noiembrie, Winners Tennis Club din Cluj-Napoca isi va deschide din nou portile pentru a noua competitie Tenis10. 36 de copii cu varsta cuprinsa intre 4 si 10 ani se vor intalni pe terenurile de tenis ale celei mai moderne baze sportive din Cluj-Napoca intr-un mini-turneu din seria Erste Asset Management Winter Series.

Tablourile complete si ordinea de joc pentru ambele competitii este disponibila online pe pagina de turnee a site-ului www.tenis10.ro

O provocare atat pentru cei mici, cat si pentru parinti, turneele Tenis10 au debutat in luna mai a acestui an si s-au desfasurat, de-a lungul a sase luni, in peste 20 de cluburi sportive din intreaga tara. Dedicate copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 10 ani, aceste competitii decurg dupa o serie de reguli care permit un joc usor, relaxat si mult mai distractiv. Cele trei stagii – Rosu, Portocaliu si Verde – au fost astfel concepute incat copiii pot progresa rapid, dobandind treptat incredere, siguranta si, cel mai important, placere de a juca.

Peste 600 de mici jucatori au participat pana acum in astfel de intreceri, iar ca dovada a faptului ca tenisul incepe sa fie practicat cu placere si devine din ce in ce mai important in vietile lor, acestia au asteptat cu nerabdare reluarea competitiilor, tablourile de joc de la Winners Tenis Club completandu-se in timp-record.

Si alti copii au ocazia sa participe la cele cinci turnee de iarna ramase, inscriindu-se in circuitul Tenis10 si urmarind calendarul competitional disponibil pe www.tenis10.ro.