Competitiile BCR Tenis Partener® Winter Series vor debuta in acest week-end concomitant in doua orase din tara: Cluj-Napoca si Bucuresti. Winners Tennis Club va gazdui, in perioada 20-21 noiembrie, unul din primele doua turnee de iarna dedicate amatorilor.

Primul week-end Winter Series ii va aduce fata in fata pe multi dintre jucatorii cu rezultate deosebite in circuit, in sezonul 2010. Nivelul 8 va fi cel mai avansat nivel la care urmeaza sa se desfasoare competitia de dublu, printre perechile inscrise numarandu-se favoritele 1 si 2, Paul-Gabriel Linca/Cosmin Salagian (1), Alexandru Muresan/Alexandru Jecan (2), iar unul dintre juniorii talentati ai clubului, Patrick Ciorcila, va juca alaturi de Bogdan Pall.

Inscrierile pentru ambele competitii au fost deschise timp de doua saptamani, iar tablourile sunt deja complete, la fel si listele de asteptare.

Tragerile la sorti au avut loc miercuri, 17 noiembrie, iar ordinea de joc este disponibila online, pe site-ul http://bcr.tenispartener.ro

Invitatia de inscriere in circuit ramane in continuare adresata oricarui pasionat de tenis, indiferent de sex sau nivel de joc, cu varsta de minimum 11 ani. Procesul de inscriere este detaliat la http://bcr.tenispartener.ro si este activ din februarie 2010.