Echipa Winners Tennis Club a fost invitata la emisiunea Ora de Sport difuzata in direct la NCN in data de 4 octombrie a.c.

Emisiunea moderata de Dan Olteanu a fost difuzata incepand cu ora 21:00 si a avut ca subiect tenisul in Romania, ca sport de performanta si ca modalitate de petrecere a timpului liber, deoportiva. A fost invitata intreaga echipa de antrenori ai Scolii de Tennis Winners precum si majoritatea copiilor care practica tenisul de performanta: Carla si Patrick Ciorcila, Radu Taica, Horatiu Foghis, Oana si Ionut Cocan, Miruna Baican, Jasmin si Sara Arif, Sergiu Cacoveanu, Iulia Farcas, Horatiu Calugar.

Acestia au fost incurajati de pe margine de parinti si prieteni care au format un public numeros pentru emisiune.

Cele 60 de minute alocate emisiunii s-au dovedit insuficiente pentru multitudinea de subiecte care au fost abordate. S-a discutat despre rolul tenisului in educatia tinerilor, ce presupune urmarea unei cariere in tenisul de performanta, ce sacrificii dar si ce satisfactii ofera practicarea acestui sport, despre Winners Tennis Club si numeroasele turnee si evenimente organizate in 2010, despre rolul clubului in societatea clujeana si nu in ultimul rand despre Scoala de Tenis si programul Tenis10 adresat copiilor sub 10 ani.

Show-ul de televiziune „Ora de Sport” – o emisiune cu public este realizată în direct de către Dan Olteanu – realizator şi Cătălin Condurache – producător executiv, având deocamdată ca arie de difuzare cinci judete in orasele oraşele: Cluj-Napoca, Dej, Turda, Câmpia-Turzii, Gherla, Bistriţa, Beclean, Sângeorz-Băi, Zalău, Simleu, Maramuresul istoric, Sighetul Marmatiei, Satu Mare şi zonele adiacente.

In curand veti putea urmari intreaga emisune pe contul YouTube Ora de Sport.