Clubul Winners Tennis Club împreună cu Fundația Părinți Clujeni a organizat  între 3-5 septembrie a.c.  primul  turneu de tenis pentru amatori destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 8-16 ani și părinților  care practică acest sport, denumit  Tennis Cup Parinti Clujeni.

Turneul și-a propus să promoveze sportul, în special tenisul, ca modalitate de petrecere a timpului liber si ca sursa de sanatate și să ofere părinților ocazia de a petrece timpul liber împreună cu copiii lor.

La categoria simplu, vârsta 8-16 ani au fost înscriși 13 jucători, câștigătorii fiind; Locul I – Cacoveanu Sergiu, Locul II- Foghis Horatiu, Locul III – Circo Iulia si Feder Paul.

Categoria dublu, parinte – copil a fost cea mai spectaculoasă categorie, copiii fiind cei care au oferit un adevarat spectacol dând dovadă de spirit competițional desăvârșit. La acestă categorie câștigătorii au fost: Locul 1 –  Mureșan AlexandruMureșan Dan, Locul II – Martin Răzvan – Martin Andrei, Locul III – Circu Iulia – Circo Sorin; Băican Miruna – Băican Adrian.

Premiul special al juriului pentru popularitate s-a acordat jucătotoarei Miruna Băican.

Sperăm ca în anii următori, Tennis Cup Parinti Clujeni să devină un turneu de tenis familial de referință pentru iubitorii de tenis

[..]. Mulțumim participanților și în special clubului de tenis Winners Tennis Club care ne-a ajutat cu logistica și mai ales cu experiența în organizarea turneelor de tenis și sponsorilor care au facut posibile premiile atât pentru câștigători cât și pentru toți  participantii. Tennis Cup Parinti Clujeni, Editia I a fost un test care a demonstrat că membrii comunității se implică și participă la realizarea unor proiecte comune.” a declarat președintele Fundatiei Parinti Clujeni, Cătălin Chiș.

Misiunea Fundatiei Parinti Clujeni este aceea de a coagula si cataliza interesele tuturor parintilor din judetul Cluj, interese legate de o viata mai buna pentru copiii si familiile lor. Astfel, fundatia va functiona ca suport pentru reprezentarea acestor interese si va tine cont de specificul zonal al manifestarii lor si al solutiilor propuse.

De asemenea, Fundatia Parinti Clujeni va promova valorile care duc la o viata mai buna pentru familiile si copiii clujeni, cum ar fi responsabilitate, comunicare, implicare personala, munca, bucuria de a trai si respect fata de oamenii de langa noi.