Sezonul competiţional de vară pentru tenisul de performanţă continuă la Winners Tennis Club cu tuneul național AEGON Tennis Cup, care va avea loc în perioada 28 august – 3 septembrie a.c. Intrarea este liberă pentru toţi cei care doresc să-i susţină pe concurenţi.

AEGON Tennis Cup se adrezează tuturor categoriilor de vârstă, fiind dedicat atât juniorilor cu vârste cuprinse între 8 şi 18 ani – fete şi băieţi, precum şi seniorilor. Turneul face parte din programul competiţional al Federaţiei Române de Tenis, categoria a 3-a.

Ca o dovadă a importanței de care se bucură tenisul printre Clujeni, tunneul va beneficia de trei zile de transmisiuni tv în direct. Astfel faza semifinalelor și finalele vor fi transmise în direct de către TVR Cluj și NCN Cluj-Napoca.

Premiile oferite de organizatori sunt însemnate. Pachetele cuprind, pe langă diplome si cupe, și echipament sportiv oferit de sponsorul evenimentului AEGON, un voucher de acces pentru o săptămană la World Class Health Academy din Cluj-Napoca, iar pentru că se apropie școala, câștigătorii vor primi cărți și rechizite școlare.

Înscrierile se fac până în 18 august trimițănd cererea tip completată pe fax 0364.566.889 sau email office@winners-tennis.ro.

Click aici pentru infocomp.