Duminica, 8 august, clubul Winners Tennis Club isi va deschide portile pentru aproximativ 30  de juniori iubitori de tenis în cadrul turneului pentru copii Tenis 10.

Tenis10 are la baza doua componente esentiale: pe de o parte metodele specifice de antrenament, insotite de echipamentul adecvat varstei si abilitatilor fiecarui copil, iar pe de alta parte sistemul competitional, conceput sa completeze primele elemente. Altfel spus, copiii vor juca tenis pe terenuri mai mici, cu rachete mai scurte si mingi mai usoare, in cadrul unor competitii al caror sistem de scor genereaza partide cu durata redusa. In consecinta, primele experiente pe terenul de tenis de care cei mici vor avea parte vor fi lipsite de efortul exagerat care pe cei mai multi ii indeparta pana acum de acest sport.

Toate detaliile legate de proiectul Tenis10 sunt disponibile online, pe www.tenis10.ro. Acelasi site pune la dispozitia celor interesati informatii privind turneele incheiate si viitoare, cuprinzand si o ampla galerie foto-video de la turneele anterioare.