“Cupa Lacoste” din cadrul turneului BCR Tenis Partener, competiţie dedicată jucătorilor amatori, categoria Gold, s-a încheiat ieri la baza sportivă Winners Tennis Club. La eveniment au participat peste o sută de tenismeni din toată ţara.

Peste o sută de tenismeni din toată ţara s-au întrecut în 5 niveluri de participare. Astfel la nivelul V feminin s-a impus Mara Turdean, care a învins-o cu 6-0, 6-1 pe sora sa geamănă, Nora Turdean, iar la masculin Attila Vereş din Târgu-Mureş a trecut cu 6-0, 3-6, 6-4 de zălăuanul Andrei Niri.

La nivelul VI clujeanul Liviu Ardeleanu l-a învins pe Şerban Alexandru din Târgu-Mureş cu 4-6, 6-3, 6-2, urmat de Radu Gheorghe din Aiud cu 6-0, 6-1 în faţa lui Damian Rareş din Cluj, la VII. La nivelul VIII a câştigat Adrian Szabo, care l-a învins pe Paul Lincă din Alba Iulia, scor 6-4, 6-2. Finalmente, la ultimul nivel de participare s-a impus un alt clujean, Cătălin Plăcintar, care l-a întrecut pe suceveanul Mihai Pânzaru cu 2-6, 6-4, 6-3.

“La acest turneu de tip Gold, «Cupa Lacoste», au participat 141 de tenismeni din toată ţara, inclusiv Bucureşti şi Constanţa. Partidele au fost disputate la nivelurile VIII şi IX, respectiv meciuri interesante la V, VI şi VII, cu multă ambiţie pusă în joc. Interesul a fost ridicat din partea tuturor participanţilor. De asemenea, întâlnirile s-au desfăşurat în condiţii bune, în ciuda vremii potrivnice”, a declarat Lucian Boldor, directorul turneului.