Prima zi a competitiei AEGON TENNIS CUP s-a incheiat. Iata rezultatele:

10 ani baieti, competitia a ajuns in faza sferturilor de finala. Astfel, maine, sferturile de finala se vor juca intre Dan Eduard Capilna de la TC SUN Alba si Funkenhauser Erich de la Sanatatea Satu Mare si intre Boghianu Alex si Licau Elias ambii legitimati la acelasi club – CSS Petrosani. Al treilea meci din sferturi va fi disputat intre Popa Mihai si Hanc Stefan, ambii de la CSM Campia Turzii, iar ultimul meci se va juca intre Ionica Darius, CSS Petrosani si Marcu Vlad, CSS Petrosani.

La 10 ani fete, maine se va juca prima semifinala intre Jasmin Arif, legitimata la Winners Tennis Club, care a invins-o in sferturi pe Tania Muntean, Constructorul Alba cu scorul de 6-0 6-1 si Francesca Sateanu de la Metalul Salonta. Aceasta a trecut in sferturile de finala de adversara sa Trif Cristina, Alpa Deva cu scorul de 6-4 6-4.

La categoria 12 ani fete, competitia va continua cu faza sferturilor de finala. Astfel, maine, meciurile se vor disputa intre Romaniuc Maria – Condor Piatra-Neamt si Sandor Gabriela, CSM CampiaTurzi ( invingatoare cu 64 62 in fata lui Chiriac Nona); intre Guna Ioana de la Kofe Craiova si Kiraly Iris de la CSM Zalau ( invingatoare cu 60 60 in fata lui Farcas Iulia); intre Laura Cazacu de la Kofe Craiova, care a invins-o pe Andreea Ceoca cu scorul de 60 60 si Calistru Daniela de la Tc Cluj. Dupa ce si-a invins adversara, pe Todor Cristina de la TC Sun Alba cu scorul de 64 36 62, Ciorcila Carla, legitimata la Winners Tennis Club o va intalni maine pe Tania Mare de la Kofe Craiova.

Tot maine vor avea loc sferturile de finala pentru categoria 12 ani baieti. Primul meci va fi disputat intre reprezentantul clubului nostru, Radu Taica si Ioan Vidan de la Prim Bucuresti. Al doilea meci se va juca intre Alex Lupean de la TC Sun Alba si George Ilie de la Kofe Craiova, al treilea intre Cezar OsvatVointa Oradea si Abrudan Ioan TC Cluj, iar ultimul meci va fi disputat intre Bretan Alex de la CSM Zalau si Raduca Cosmin de la CSS Petrosani.

Semifinalele acestei categorii vor fi transmise maine in direct, pe postul TVR Cluj, incepand cu ora 11:00.

Categoria 16 ani fete se joaca in sistem sah de 4, fiecare cu fiecare. Astfel Ilka Csoregi, care a invins-o in sferturi pe Iulia Kontra – ELP Bistrita cu 60 60 o va intalni pe Sas Diana- Winners Tennis Club. Diana a castigat meciul din sferturi cu 63 61 impotriva lui Lujerdean Andrada de la TC Harnut Cluj. Pop Maria de la TC Zalau ( invingatoare cu 63 64 in fata lui Irimescu Oana) o va avea ca adversara pe Carmen Ilea de la PC Zalau.Carmen a invins-o in sferturile de finala cu 63 63 pe Popa Sara de la ELP Bistrita.

Urmatoarele doua meciuri se vor juca luni, 30 august.

Meciul dintre Ilka Csoregi si Sas Diana va fi transmis maine, in direct de postul TVR Cluj, incepand cu ora 16:00.

Finala acestei categorii va fi transmisa maine, in direct de postul TVR Cluj, incepand cu ora 16:00.

La 16 ani baieti s-a decis primul semifinalist. Acesta este Dumitrascu Dan de la Elp Bistrita, invingator cu 63 63 in fata lui Pop Catalin CSM Zalau. Maine, primele meciuri ale acestei categorii vor fi sferturile de finala intre Patrick Ciorcila, Winners Tennis Club si Popa Eduard, TC Sun Alba; intre Andrei Fulop, CSU TG. Mures si Rares Ispas TC Pamira Sibiu si intre Mihai Grec, CSM Zalau si Prisacaru George de la Gilio Iasi.

Categoria 18 ani baieti are deja doi semifinalisti. Acestia sunt Betuker Robert de la Elp Bistrita, invingator cu 61 60 in fata lui Liu Xingshi de la Alpa Deva si Ursu Bogdan de la Patinaj Brasov care l-a invins in sferturile de finala pe Balin Alex de la Dafora Medias cu 61 76(3).

Consultati programul competitiei aici pentru mai multe detalii despre meciurile de maine, inclusiv pentru categoria seniori si pentru meciurile de dublu.