Echipa formată din italienii Federico Torresi și Giulio Torroni a câștigat ieri trofeul Vodafone-Winners la dublu învingând în finală echipa formată din Victor Anagnastopol și Victor Ioniță cu scorul de 5-7 7-6 ( tiebrake 7-3).

Cei doi români au oferit un adevarat spectacol sportiv de determinare în condițiile în care Anagnastopol era accidentat, suferind de o entorsă. Publicul a asistat în număr numeros la finală încurajându-și favoriții.

Pentru rezultatele finale click aici.

Festivitatea de premiere s-a desfăsurat pe terenul central al Winners Tennis Club, fiind oficiată de doamna Simona Ciorcilă, președinte Winners Tennis Club. La festivitate au participat Lucian Boldor, directorul de turneu, arbitrul Mihaela Testiban care l-a înlocuit pe arbitrul principal Mihai Dumitrecu, Elek Benedek, Răzvan Bucuroiu, Ioan Mărginean, Mircea Constantin, Cristian Suciu și Andreea Rusu. Au participat și copiii de mingi care au primit diplome și mingea oficială a turneului. Fiecare copil a obtinut autografe de la finalisti.

Câștigatărilor le-a fost înmânat trofeul BCR Futures – Cupa Vodafone-Winners și un cec în valoare de 630$. Au mai primit de asemenea, din partea organizatorilor, un album-suvenir cu cele mai frumose locuri din România.

“Mulțumesc mult organizatorilor pentru atmosfera minunată de aici, arbitrilor, copiilor de mingi și celor care ne-au susținut. Este întotdeauna o plăcere să câștigi, mai ales de un prieten bun așa cum este Gulio. Îi felicit și pe cei doi Victor! Au fost niște adversari redutabili”, a declarat italianul Federico Torresi.

Victor Anagnastopol s-a arătat încântat de modul în care a fost organizat turneul, declarând că “va fi o foarte bună bază de pregătire pentru performanță în tenis. Cu siguranță voi reveni aici și anul viitor.”

Sâmbătă, 10 iulie, începând cu ora 11.00 vor avea loc cele două semilinale transmise în direct de postul TVR Cluj si postul local NCN.

Duminică, de la aceeași oră, va avea loc finala.

Click aici pentru rezultate.