După ce meciurile au fost amânate o zi din cauza ploii, astăzi s-au decis câștigătorii categoriilor 10 și 12 ani, băieți și fete. Astfel la 10 ani fete, s-au decis locurile ocupantele locurilor 2 și 3, câștigătoarea, Jasmin Arif, fiind desemnată în meciurile desfășurate sâmbăta, 24 iulie.

La 10 ani băieți, învingător este Alexandru Bretan legitimat la CSM Zalău, care l-a învins pe Dan Căpâlna de la TC Sun Alba cu scorul de 6-0 6-1.

La 12 ani fete, câștigătoarea locului I este ieșeanca Andreea Prisăcariu de la Coreco Iași cu scorul de 6-3 6-3. Ocupanta locului 2 este Carla Ciorcila, Winners Tennis Club. Finala acestei categorii a fost transmisă în direct de către posturile de televiziune TVR Cluj și NCN. Țaica Radu, legitimat la clubul gazdă, este câștigătorul categorie 12 ani, băieți învingându-l pe Cezar Osvat de la Voința Oradea cu scorul de 6-0 6-2.

Finala categoriei 14 ani – fete se va juca mâine între Andra Nițescu, BV Tennis Academy și Miriam Bulgaru de la TC Sun Alba. La categoria 14 ani- băieți se va juca mâine faza semifinalelor. Prima semifinală va fi disputată între Vlad Cozma de la Sănătatea Satu Mare și Cătălin Gherdan de la Sănătatea Oradea, iar a doua între Andreas Lerm – Sănătatea Satu Mare și Dragoș Pistea de la Dafora Mediaș. Semifinal categoriei 16 ani fete va fi jucată între Patricia Lăncăjan de la BV Tennis Academy și Carmea Ilea de la PC Zalău.

Mâine au loc semifinalele categoriei 16 ani băieți – simplu, prima dintre ele fiind  disputată între Ionuț Urdă, de la Voința Oradea și Ștefan Tapescu de la Dafora Mediaș. A doua semifinală se va juca între Vlad Onita de la CSS Sighet și Patrick Ciorcilă legitimat la Winners tennis Club.

Mâine au loc semifinalele la dublu, categoria 16 ani băieți, între echipele formate din Patrick CiorcilăIonuț Urdă și Vlad OnitaDean Dumitru, pe de o parte și Darius VermeșanDan Dumitrașcu împotriva lui Petru Isan și a coechipierului său Bogdan Ursu.

La dublu, 14 ani băieți, căștigătoare este echipa formtă din Bogdan Bristan și Matei Avram care au învins cu scorul de 6-2 6-3 echipa format din Andreas Lerm și Cozma Vlad.

Pentru mai multe detalii despre meciurile pentru categoria 16 ani fete-dublu și 18 ani băieți – simplu accesați tablourile de mai jos.

Toate mecirile încep mâine, 27 iulie, de la ora 9.00