Ediția a doua a BT Tennis CUP a debutat azi, 24 iulie, meciurile începând de la ora 9.00.

La categoria 10 ani, fete, câștigătoare este Jasmin Arif, legitimată la Winners Tennis Club care a câștigat trei meciuri din trei disputate( 6-2 6-1 cu Ioana Bold de la TC Cluj; 6-0 -6 6-0 cu Iulia Duna de la CSS Sighetu Marmației și 6-0 6-0 cu Patricia Moldovan, Winners Tennis Club).

La 10 ani, băieți competiția a ajuns în faza de semifinale. Astfel, mâine sunt programate meciuri între Alexandru Bretan de la CSM Zalău, care l-a învins în sferturile de finală pe Erich Funkenhauser din Satu Mare cu scorul de 6-0, 6-0 și clujeanul George Naidin de la TC Cluj, învingător cu 6-3, 6-3 în fața lui Mihai Circoana de la CSS Luduș. A doua semifinală se va juca între Mihai Popa – învingător cu 7-6(3) 6-2 în fața lui Mihai Andrei Popa și Dan Căpâlna de la TC Sun Alba care l-a învins pe Raul Dobai cu 6-3, 6-3.

La categoria 12 ani, fete Ciorcilă Carla, legitimată la clubul Winners a trecut în sfeturile de finală de Savu Lavinia de la CSS Mediaș cu scorul de 6-0 6-1. Carla o va întâlni în semifinale pe Gabriela Șandor de la CS Câmpia-Turzii, care a învins-o pe adversara sa, Helga Beci ( TC Baia Mare) cu scorul de 6-4, 6-4. A doua semifinală va fi disputată de Octavia Voineagu de la clubul Sănătatea Satu Mare, care a învins-o pe clujeanca Antonia Nechita de la Marc Tennis în sferturile de finală și de Andreea Prisacariu de la Coreco Iași, care a trecut de reprezentanta clubului gazdă, Oana Cocan cu scorul de 6-0, 6-0.

La 12 ani, băieți semifinale se joacă între Radu Țaica, legitimat la Winners Tennis Club ( învingător în fața lui Ciupe Raul, PC Zalău cu 6-1 7-5) și Mihai Camer de la Coreco Iași care l-a învins pe Ionuț Margin de la Armătura Zalău cu 6-3 și 6-4. A doua semifinală se joacă între Cezar Osvalt (învingător cu 6-3 6-2 în fața lui Stefan Marius) și între Horațiu Foghiș, legitimat la Winners Tennis Club care l-a învins în sferturile de finală pe Cosmin Faur cu scorul de 6-1 6-4.

Meciurile sunt programate duminică, 25 iulie de la ora 9.00.

Tot mâine vor avea loc sferturile de finală la categoria 14 ani băieți, respectiv semifinalele la 14 ani fete.

Urmăriți programul de joc aici (program de joc 1 si 2) pentru a vedea orele meciurilor inclusiv cele de la categoria 18 ani băieți.