Sezonul competiţional de vară pentru tenisul de performanţă este în plină desfăşurare la Winners Tennis Club, în Cluj-Napoca. Următorul turneu programat, BT Tennis Cup, va începe sâmbătă, 24 iulie a.c. Intrarea este liberă pentru toţi cei care doresc să-i susţină pe concurenţi.

BT Tennis Cup se adrezează tuturor categoriilor de vârstă, fiind dedicat atât juniorilor cu vârste cuprinse între 8 şi 18 ani – fete şi băieţi, precum şi seniorilor. Turneul, face parte din programul competiţional al Federaţiei Române de Tenis, categoria a 3-a, cu meciuri desfășurate atât la categoria simplu cât și la dublu pe un tablou principal de 64, respectiv 32 de jucători. (click aici pentru infocomp)

Prima ediţie a acestui turneu de tenis, care poartă marca BT, s-a desfăşurat în luna mai a.c. şi s-a bucurat de participarea a peste 100 de jucători din 20 de oraşe ale ţării.

BT Tennis Cup se numără printre sub-brandurile Băncii Transilvania, alături de BT Golf Cup, Crosul BT, BT Café, Academia BT, Clubul Intreprinzătorului Român şi Clujul Are Suflet.

Accesati  site-ul www.winners-tennis.ro pentru detalii zilnice pe toată durata competiției.

Click aici pentru lista celor înscrisi până în data de 23.07.2010.

Aici găsiti o lista cu hotelurile recomadate.

Spotul video al turneului BT Tennis Cup II ce se va desfasura in perioada 24-30 iulie.