Peste 100 de jucători, fete si băieţi, din 25 de oraşe, s-au întrecut la 5 categorii de vârstă, 10, 12, 14, 16 şi 18 ani, la a doua ediţie a turneului BT Tennis Cup, la Winners Tennis Club, organizat în Cluj-Napoca.

Turneul a început în 24 iulie și s-a desfășurat pe parcursul a 6 zile. La fel ca şi  în cadrul primei ediţii a BT Tennis Cup, din luna mai a.c., sportivii legitimați la Winners Tennis Club au obținut rezultate foarte bune.

 • Astfel, la categoria 10 ani – fete, câștigătoare este Jasmin Arif, legitimată la Winners Tennis Club care a câștigat trei meciuri din trei disputate.
 • La 12 ani fete, câștigătoarea locului I este Andreea Prisăcariu de la Coreco Iași cu scorul de 6-3, 6-3, iar ocupanta locului II este Carla Ciorcilă, membră a Winners Tennis Club, antrenată de Andreea Nițescu.
 • Țaica Radu, legitimat la clubul gazdă, este câștigătorul categoriei 12 ani, băieți învingându-l pe Cezar Osvat de la Voința Oradea cu scorul de 6-0 6-2. Radu este antrenat de Bogdan Mihali.
  La dublu, băieți, 16 ani, trofeul a revenit perechii formată din clujeanul Patrick Ciorcilă, reprezentant al Winners Tennis Club și orădeanul Ionuț Urdă care au învins echipa formată din Darius Vermeșan și Dan Dumitrescu cu scorul de 6-4 6-3.
 • La 10 ani băieți, învingător este Alexandru Bretan legitimat la CSM Zalău, care l-a învins pe Dan Căpâlna de la TC Sun Alba cu scorul de 6-0 6-1.
 • La 14 ani fete câștigătoare este Miriam Bulgaru de la TC Sun Alba care a învins-o pe Andra Nițescu de la BV Tennis Academy cu scorul de 6-2 6-2.
 • Vlad Cozma este invingator la categoria 14 ani baieti. Acesta l-a invins pe Andreas Lerm cu scorul de 6-3, 6-3.
 • La dublu, 14 ani băieți, echipa învingătoare este formată din Bogdan Bristan și Matei Avram. Aceștia au câştigat  cu scorul de 6-2, 6-3, învingându-i pe  Andreas Lerm și Vlad Cozma.
 • Câștigătoarea categoriei 16 ani – fete este Patricia Lăncrăjan de la BV Tennis Academy, cu scorul de 6-2, 6-3, în  faţa jucătoarei Carmen Ilea, de la PC Zalău.
 • La categoria 18 ani băieți locul I a fost ocupat de Bogdan Ursu, care a obținut 5 victorii din 5 meciuri disputate, locul II revenindu-i lui Robert Betuker cu 3 victorii din 5 meciuri. Aceeași categorie, la dublu a fost câștigată de perechea Patricia Lăncrăjan – Andrada Gordan cu scorul de 6-4, 6-4. Acestea au învins echipa formată din Oana Irimescu și Melisa Pădureanu.
 • Ultimul meci al turneului, a fost finala categoriei 16 ani, băieți, câștigată de Patrick Ciorcilă. Acesta  și-a învins adversarul, pe Ionuț Urdă de la clubul Voința Oradea cu scorul de 6-4, 7-5. Patrick este antrenat de Bogdan Nițescu.

“Mulțumesc organizatorilor, arbitrilor, copiilor de mingi și nu în ultimul rând îî mulțumesc antrenorului meu. Nu sunt mulțumit de jocul meu în acest meci. Puteam să mă descurc mai bine, dar sper ca pe viitor să îmi îmbunătățesc nivelul de joc”, a declarat finalistul Ionuț Urdă.

„Finala a fost dificilă, iar Ionuț a jucat foarte bine. Mă bucur că am câștigat trofeul BT Tennis Cup și sper să am rezultate la fel de bune și în competițiile viitoare”, a declarat Patrick Ciorcilă.

BT Tennis Cup este cea de a doua competiţie de profil, organizată sub brandul „BT”. Ca parte a comunităţii locale, Banca Transilvania se va implica, în continuare, în susţinerea acestui sport.

Echipa Winners Tennis Club mulțumește sponsorilor și partenerilor:

SPONSOR PRINCIPAL: BANCA TRANSILVANIA
Federației Române de Tenis și al Primăriei Cluj-Napoca.

HEAD, CITY PLAZA, OPERA PLAZA, ANCADA,  ACI BISTRIȚA,  ACI CLUJ, T.I.M.,  GRUP 4 INSTALAȚII, INFINITY TROPHY, KARA, DIVERTA, PMA, TREND COMMUNICATION, ROXER, CLUJ4ALL.COM

MULȚUMIRI NCN și TVR CLUJ