Profitând de o fereastră fără ploaie, astăzi s-au desfășurat o mare parte din meciurile programate. Mâine, 29 iulie, în ultima zi de concurs se va juca un singur meci – finala categoriei 16 ani băieți.

Rezultatele zilei sunt următoarele:

La 14 ani fete câștigătoare este Miriam Bulgaru de la TC Sun Alba care a învins-o pe Andra Nițescu de la BV Tennis Academy cu scorul de 6-2 6-2.

La dublu, 14 ani băieți, echipa învingătoare este format din Bogdan Bristan și Matei Avram. Aceștia au învins cu scorul de 6-2 6-3 perechea formată din Andreas Lerm și Vlad Cozma.

Categoria 18 ani băieți locul I a fost ocupat de Bogdan Ursu care a obținut 5 victorii din 5 meciuri disputate, locul II revenindu-i lui Robert Betuker cu 3 victorii din 5 meciuri.

Câștigătoarea categoriei 16 ani – fete este Patricia Lăncrăjan de la BV Tennis Academy cu scorul de 6-2 6-3 în fața lui Carmen Ilea de la PC Zalău.

Aceeași categorie, la dublu a fost câștigată de perechea Patricia Lăncrăjan – Andrada Gordan cu scorul de 6-4 6-4. Acestea au învins echipa formată din Oana Irimescu și Melisa Pădureanu.

La dublu, băieți, 16 ani, trofeul a revenit perechii formată din clujeanul Patrick Ciorcilă și orădeanul Ionuț Urdă, care au învins echipa formață din Darius Vermeșan și Dan Dumitrescu cu scorul de 6-4 6-3.

Patrick Ciorcilă și Ionuț Urdă își dispută mâine trofeul categoriei 16 ani, cu începere de la ora 11.00. Patrick l-a învins în semifinale pe Vlad Onita de la CSS Sighet cu 6-0 6-3, iar Ionuț pe Ștefan Tapescu de la Dafora Mediaș cu 7-5 6-2.

Accesați aici galeria foto.

Mai jos găsiți tablourile principale pentru toate categoriile de vârstă: