Banca Transilvania susţine, începând cu acest an, şi tenisul, printr-un turneu care va purta marca BT. Este vorba despre turneul naţional Banca Transilvania Tennis Cup, care va avea loc în perioada 15 -21 mai, în Cluj-Napoca, la Winners Tennis Club. Banca Transilvania Tennis Cup face parte din programul competiţional al Federaţiei Române de Tenis, categoria a 3-a.

Turneul se adresează atât juniorilor cu vârste cuprinse între 8 şi 18 ani – fete şi băieţi, cât şi seniorilor. Este primul turneu de acest gen din ţară organizat pentru toate categoriile de vârstă. In plus, competiţia deschide sezonul de vară pentru tenisul de performanţă din Cluj-Napoca, sezon în care sunt programate, în total, 4 astfel de concursuri.

Winners Tennis Club, gazda acestui eveniment sportiv, este cel mai mare şi mai modern club de tenis din ţară. Prin activităţile sale, acesta promovează tenisul – atât ca activitate de petrecere a timpului liber, cât şi pentru a transmite copiilor şi tinerilor pasiunea pentru acest sport. Clubul are în dotare 16 terenuri de tenis, sală pentru pregătire fizică, restaurant, terasă şi tribune. Winners Tennis Club are o şcoală de tenis care organizează cursuri pentru cei cu vârste cuprinse între 4 şi 18 ani, pentru iniţiere şi până la nivel de performanţă. Din echipa acestei şcoli fac parte 10 antrenori profesionişti de tenis. Incepând cu anul trecut, clubul a găzduit peste 20 de competiţii naţionale şi internaţionale de profil.

Banca Transilvania Tennis Cup se numără, din acest an, printre sub-brandurile Băncii Transilvania, alături de BT Golf Cup, Crosul BT, BT Café, Academia BT, Clubul Intreprinzătorului Român şi Clujul Are Suflet.

Mai multe detalii despre competiţie şi despre înscrierea în concurs sunt postate pe site-ul Winners Tennis Club (www.winners-tennis.ro), precum şi pe cel al Băncii Transilvania (www.bancatransilvania.ro/Tenis), dar şi în una dintre cele mai mari reţele sociale online, Facebook, în cadrul profilului BT (www.Facebook.com/BancaTransilvania).

Banca Transilvania & Winners Tennis Club