Continuand seria evenimentelor sportive cu care v-a obisnuit, Winners Tennis Club va invita sa participati duminica, 28 martie, incepand cu ora 16.00, în Parcul Rozelor, la un eveniment sportiv mai putin obisnuit: Lansarea oficiala a echipei de motociclism viteza 33Team Cluj (www.33team.net), pentru sezonul 2010. Evenimentul va prezenta componenta echipei pentru noul an competitional, motociletele, materialele de concurs, staff-ul tehnic și obiectivele urmarite prin proiectele adresate comunitatii moto din Romania. Alaturi de noi se vor afla invitati, parteneri, sponsori si reprezentati ai presei.

33Team promoveaza practicarea motociclismului viteza in cadru organizat, pe circuite special amenajate, conform normelor internationale, incercand sa motiveze cat mai multi motociclisti sa renunte la „cursele” de pe drumurile publice.

In sezonul 2010, echipa va participa in Campionatul „Romanian SuperBike” (RoSBK), campionat inscris in calenadrul competitional european,  EEC (East European Championship). Desi RoSBK se adreseaza pilotilor romani la nivel national, toate etapele sale au loc pe circuite din strainatate (Grecia, Slovacia, Ungaria), Romania neavand nici un circuit omologat pentru acest sport. Partea pozitiva a acestui lucru este participrea masiva a concurentilor straini care ridica valoarea campionatului „Romanian SuperBike”

Asadar, va asteptam la Winners Tennis Club duminia 28 martie, intr-o atmosfera destinsa si prieteneasca unde 33Team Cluj laseaza noua echipa si sezonul competitional 2010!

Join Us

Catalin Condurache

PR&Communication WTC