“Winners Tennis Club” Cluj, cel mai mare şi mai modern club de tenis din România, a continuat organizarea turneelor de tenis de câmp “indoor”, cel mai recent fiind ediţia a treia a cupei “Artimex”. Turneul de categoria a III-a, s-a desfășurat în perioada 13-14 februarie 2010 și a adus la start participanți, băieți și fete cu vârsta de 16 ani de la cluburi din Cluj, Oradea, Bistrița, Mediaș, Zalău, Sibiu, București, Craiova, Alba Iulia, Botoșani, Pitești, Timișoara, Constanța, Brașov. Băieţii au jucat tablou TP32, iar fetele TP16.
Finala băieților i-a adus față în față pe principalii favoriți a turneului. Clujeanul Andras Szekely, de la TC Cluj favoritul numărul 2, a ocupat locul întâi câștigând în două seturi 6-0;6-2 meciul cu favoritului numărul 1 Ionuț Urdă de la Viitorul Oradea.

Semifinaliștii competiției Darius Vermeșan favoritul 3 și Alexandru Balin favoritul 4 de la Dafora Mediaș au ocupat poziția a treia a podiumului de premiere.
La fete clujeanca Andrada Lujerdean legitimată la TC Hărnuț Cluj s-a oprit în sferturile de finală, cedând în fața favoritei 1 Simina Bodea de la Voința Oradea.

Ioana Roșca CSM Craiova a trecut în semifinală în doua seturi, 6-1;6-2 de Simina Bodea iar în cea de-a doua semifinală Andreea Mihai de la TC București s-a impus cu 0-6;7-5;6-4 în fața favoritei 2 Nicoleta Dascălu de la LPS Pitești. Andreea Mihai câștigă locul I și Cupa Artimex ediția a treia cu scorul de 6-1;6-2, în fața Ioanei Roșca. Locurile trei revenindu-le celor două semifinaliste, Simina Bodea și Andreea Dascălu. Ocupanții primelor trei locuri și-au văzut munca răsplătită cu: cupe, diplome, premii substanțiale în valoare de peste 3000 lei și punctele atribuite de FRT pentru turneele de categoria a treia.

Cupa Artimex Ediţia III 16 ani 13-19 februarie 2010
Ştire difuzată la postul de televiziune NCN

Click aici pentru galeria foto a competiţiei.

Click aici pentru galeria video a competiţiei.

Date tehnice ale competiţiei:
Tablou principal 16 ani baieţi
Tablou principal 16 ani fete

Join Us