Produsele Ancada sunt inovative, diferite şi originale. La Ancada, ţinem pasul cu tehnologia de ultimă oră şi suntem constant preocupaţi de optimizarea produselor şi a ofertei noastre.

De asemenea, ne mândrim cu faptul că suntem un brand românesc şi am încorporat acest mesaj în detaliile de design (steguleţe şi embleme tricolore) ale fiecărui articol sport pe care-l producem.

Fiecare beneficiar al Proiectului Ancada Junior va intra în posesia unui pachet complet, alcătuit din următoarele 7 produse:

  1. Echipament competiţional (sort + tricou / maiou) // 2 set-uri
  2. Trening de prezentare sau antrenament
  3. Pantof sport adecvat fiecărui sport
  4. Două perechi de şosete sport
  5. Geantă sport
  6. Săculeţ pentru antrenament

Valoare TOTALĂ / KIT = 200 EURO (TVA inclus)

Ancada suportă 80 EURO din valoarea totală a KIT-ului, astfel că beneficiarii (juniori, cluburi) îl pot achiziţiona la doar 120 EURO.

Totodată, Ancada ajută cluburile la identificarea unor surse de co-finanţare: sponsori, Consilii Judeţene, Consilii Locale, Guvern, Fonduri Europene, etc. în intenţia de a micşora şi mai mult costurile acestor KIT-uri.

ÎN CAZUL ÎN CARE NU SE OBŢIN COFINANŢĂRI, beneficiarii vor achita suma de numai 120 EURO.

Produsele se pot personaliza în culorile şi identitatea clubului sportiv în limita posibilităţilor tehnice!

Ancada poate oferi şi servicii conexe: inscripţionare nume, sigle, numere, etc. bineînţeles acestea fiind servicii cu valoare adăugată, nefiind inclusă în preţul echipamentelor.

Garanţie & Livrare:
Toate aceste produse au garanţia prevazută de legislaţia aflată în vigoare; perioada de utilizare medie a acestor produse este de 18-24 luni în condiţii normale de utilizare, respectându-se toate instrucţiunile de utilizare; garanţia se asigură în cazul în care se îndeplinesc condiţiile de garanţie, prin înlocuirea obiectelor cu defect cu altele noi aflate în stoc sau se stabileşte de comun acord între părţile contractante dacă se înlocuiesc cu alte accesorii/produse. Livrare 30 zile – 45 zile, în funcţie de volum.