În complexul sportiv WINNERS TENNIS CLUB din Parcul Rozelor Cluj Napoca s-a desfășurat în perioada 23-24 ianuarie cea de-a doua ediție a Cupei Artimex. Turneul a fost prima competiție  dedicată seniorilor și senioarelor în acest an și s-a bucurat de o valoroasă participare. Turneu de categoria a treia organizat sub egida Federației Române de Tenis, a fost un bun prilej pentru jucătorii prezenți de a acumula puncte în clasamentul național încă din prima lună a anului. Au participat jucători legitimați la TC Baia Mare, Front Oradea, UTA Arad, U Cluj Napoca, LPS Pitești, Armătura Zalău, Voința Oradea, Pamira Sibiu, Dafora Mediaș, Speranța Oradea, CSM Deva, Astra Arad, CSU Târgu Mureș, Hărnuț TC Cluj, LPS Pitești, LPS Constanța, CSS Târgu Jiu, Pro AS Sibiu, Winners Tennis Club Cluj.

La senioare s-au înscris nouă jucătoare care au jucat tabloul principal de 16 poziții. Ajunse in faza semifinalelor, primele patru clasate au jucat sistemul șah în 4, fiecare cu fiecare. În urma disputării meciurilor locul întâi a fost câștigat de  Rebeca Mitrea, Astra Arad, favorita numărul 3 cu trei victorii din trei meciuri. Pe locul doi s-a clasat Karina Goia, Pro As Sibiu, favorita numărul 1 cu două victorii, locurile trei respectiv patru fiind ocupate de Livia Cârnu de la LPS Constanța și Diana Sas de la Winners Tennis Club Cluj.

castigatoare_cupa_artimex_ed2

Cei 19 seniori înscriși în turneu au jucat tabloul principal de 32 de poziții. În finală favoritul numărul 1 Laurențiu Gavrilă de la LPS Pitești l-a învins în două seturi 6-4;7-6(6) pe favoritul numărul 2 Lucian Gheorghe. În semifinale Lucian Gheorghe a trecut de Fărcaș Ioan legitimat la U Cluj cu scorul de 6-1;6-4, iar Laurențiu Gavrilă a obținut calificarea în finală în fața lui Vlad Pop de la Armătura Zalău cu scorul 6-3;6-2.

Cupa Artimex Ediţia II 23-29 ianuarie 2010 seniori masculin şi feminin
Ştire difuzată la postul de televiziune NCN

Rezultatele tehnice ale competiţiei:

Join Us