Winners Tennis Club doreşte să păstreze vie amintirea prietenilor, foştilor noştri colegi sportivi, şi vă invită să luaţi parte la „Turneul memorial Ioan Georgiu”, competiţie de tenis dedicată veteranilor. Evenimentul sportiv se va desfăşura în perioada 19-20 decembrie 2009, în incinta Winners Tennis Club  din Parcul Rozelor, pe terenurile acoperite de cele două baloane.

Ajunsă la a VI-a ediţie, competiţia şi-a câştigat un loc de cinste în inima jucătorilor Old Boys din oraşul nostru, fiind un prilej de reîntâlnire a tenismenilor din Cluj şi de comemorare a prietenului nostru Ioan Georgiu.

Un prieten şi caracter deosebit, mare pasionat de tenis, Ioan Georgiu a fost unul dintre fondatorii Clubului B Tennis Club, înfiinţat în anul 2003 alături de foşti jucători de tenis de performanta sau amatori din Cluj. Printre aceştia se regăsesc Lucian Boldor – a cărui iniţială dă numele clubului, Răzvan Vintilă, Nicu Constantea, Horea Ciorcilă, Victor Morar, Ioan Deac, Viorel Harmath, Dorin Vingan, Cătălin Condurache şi alţii.

Competiţia va fi organizată pe doua categorii de vârstă, la proba de dublu: jucători cu vârste cuprinse între 30 şi 50 de ani şi jucători cu vârsta peste 50 de ani. Durata acesteia este de două zile, sâmbătă 19 şi duminică 20 decembrie, când vor avea loc fazele superioare. Ora de începere este 10.

Directorul turneului este domnul Lucian Boldor.

Înscrierile se fac la recepţia clubului, la telefoanele: 0755-046390 şi 0755-047407, sau la domnul Lucian Boldor, până în seara zilei de vineri, 18 decembrie (la telefon 0745-351919).

În funcţie de numărul de jucători se va stabili modul de desfăşurare pentru cele două categorii de vârstă, fiecare echipă jucând minim 2 meciuri.

În seara zilei de sâmbătă 19 decembrie, de la ora 17, va avea loc masa festivă organizată în restaurantul Winners Tennis Club.

Taxa de participare este de 100 lei de jucător, în ea fiind inclusă şi contravaloarea mesei festive.

Pasionaţi ai tenisului, vă aşteptăm!

Cătălin Condurache

PR Winners Tennis Club

afis_turneu_Ioan_Georgiu_editia_VI_site