Dorind să păstreze vie amintirea prietenilor, foştilor noştri colegi sportivi, Complexul Sportiv Winners Tennis Club a găzduit în weekendul trecut, 19-20 decembrie, a şasea ediţie a „Turneului Memorial Ioan Georgiu”, competiţie de tenis dedicată veteranilor.

Competiţia a înregistrat un număr de 54 de participanţi, meciurile disputându-se la dublu, la categoriile 30-50 de ani şi peste 50 de ani.

La ambele categorii de vârstă s-au jucat câte patru grupe preliminare, fiecare grupă conţinând  trei echipe. Primele două echipe din grupe s-au calificat pe câte un tablou de opt echipe.

La categoria 30-50 de ani s-a impus perechea Harmath/Petric, care a trecut cu 6-1, 6-2 de Dinicu/Burde.

castigatori_georgiu_2009_sub_50_mic

La peste 50 de ani, Nicula/Fodoca a trecut de Condurache/Vingan cu 9-2.

castigatori_georgiu_2009_peste_50_mic

Această ediţie a adus şi o noutate, şi anume competiţia destinată femeilor, unde au participat şase jucătoare peste 30 de ani. Turneul s-a desfăşurat la proba de simplu, după sistemul de joc „fiecare cu fiecare”. Lina Lucaci a câştigat competiţia, în faţa Renatei Brumaru cu scorul de 9-7.

Ajunsă la a VI-a ediţie, competiţia şi-a câştigat un loc aparte  în inima jucătorilor „old boys” din Cluj-Napoca, fiind un prilej de reîntâlnire a tenismenilor din Cluj şi de comemorare a prietenului nostru Ioan Georgiu.

Ne revedem la ediţia din anul 2010!

Join Us,

Cătălin Condurache